Wie zijn wij?

Electro Teppers bvba is een gekende electrozaak in Bocholt en omstreken sedert 1962. Wij zijn ondertussen al aan de tweede generatie toe waarvan de derde zijn opwachting maakt. Het is een familiezaak waarin kwaliteit en service hand in hand gaan.

In onze winkel vindt u een ruim assortiment bestaande uit zowel grote als kleine huishoudapparaten, audio,tv, video, telecom en GPS. Alles wat u in de winkel vindt, is voorradig. Heeft u misschien een artikel op onze site gezien en is het niet in onze winkel aanwezig? Niet getreurd, wij bestellen het gewenste artikel graag voor u!

Ook hebben wij onze eigen webshop. U bestelt het gewenste artikel online en krijgt een bevestiging wanneer u het artikel kan komen afhalen. Indien het artikel voorradig is, kan dit zelfs dezelfde dag nog!

Zoals al eerder gezegd, zijn wij gekend voor onze kwaliteit en service. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Zo hebben we onze eigen hersteldienst. Voor interventies kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren. Klanten kunnen bij ons altijd genieten van een optimale, eerlijke en snelle service.

We zijn een erkende privilegepartner van Aeg/Electrolux. Wij verzorgen zelf de service onder waarborg, dus geen lange wachttijden.

Waarom komt u het zelf niet eens ontdekken . Wij helpen u heel graag verder!

Mathieu Teppers en Carina Daniëls

Zaakvoerders Electro Teppers BVBA

Nieuw item
Anker

[]