Kookplaat
Kookplaat nodig? Er bestaan 4 soorten: elektrisch, inductie, vitrokeramisch en op gas. Inductie gaat het snelst en verbruikt het minste energie. Chef-koks koken graag op gas, maar hiervoor heb je een gasaansluiting nodig. Een elektrische kookplaat is de goedkoopste optie, maar warmt heel traag op en verbruikt veel energie. Via onze blog welke kookplaat kiezen ontdek je snel welke kookplaat het beste bij jou past. Weet je al welk type je wil? Dan rest je enkel nog de afmetingen te bepalen, het aantal kookzones te kiezen en de soort bediening.

- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 590 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 800 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 770 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 780 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 576 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Gaskookplaat
- Breedte : 745 mm
- Aantal branders/kookzones : 5

- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 750 mm

- Type kookplaat : Halogeen
- Breedte : 766 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 770 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 766 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 576 mm
- Aantal branders/kookzones : 4

- Type kookplaat : Inductie
- Breedte : 576 mm
- Aantal branders/kookzones : 4